Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Resultater og priser

Siden 2010 har 648 venturepiloter sammen med 68 erhvervspartnere engageret sig i over 91.000 timers frivilligt arbejde, hvilket har gjort det muligt for 608 drenge at etablere 67 mikrovirksomheder på MYOB Programmet og 87 drenge at videreudvikle 12 mikrovirksomheder på MYOB Akademiet.

Resultater

På baggrund af vores erfaringer – samt en ekstern evaluering – kan det konkluderes, at drengene får et stort udbytte af forløbene i Mind Your Own Business.

Drengene fortæller, at de oplever et øget ordforråd, en forbedret selvtillid når de fremlægger i skolen, og at deres karakterer stiger i fag som dansk, engelsk og matematik.

En ekstern effekt- og procesevaluering gennemført af Als Research viser, at drengene i Mind Your Own Business gennemgår en positiv udvikling både socialt og fagligt. Konkret nævner evalueringsrapporten blandt andet, at drengene:

  • Er blevet bedre til at samarbejde.
  • Er blevet bedre til at fremlægge og har fået et større ordforråd.
  • Er blevet bedre til at koncentrere sig om arbejdsopgaver.
  • Har fået et mere positivt selvbillede og øget selvværd.

Download publikationen her.

Mind Your Own Business’ konkrete resultater i København er virkelig til at tage og føle på. Både i forhold til at reducere kriminalitet, i forhold til at forbedre resultaterne for de unge i deres skolegang og så i øvrigt også, at det har en afsmittende virkning på næste generation – i positiv forstand. Jamen, bedre kan man jo ikke skabe det.”
– Frank Jensen, Overborgmester i København

Priser

Kronprinsparrets Sociale Pris 2015

For en ekstraordinær indsats indenfor socialt arbejde modtog Mind Your Own Business i 2015 Kronprinsparrets Sociale Pris. Se videoen fra den store dag her:

Børnehjælpsdagens Lillebror Pris 2013

I 2013 modtog Mind Your Own Business Børnehjælpsdagens Lillebror Pris. Hvert år tildeler Børnehjælpsdagen Lillebror Prisen til en organisation, forening eller et projekt, som i det forgangne år har ydet en ekstraordinær indsats for børn og unge i Danmark

Social- og Integrationsministeriets Integrationspris 2011

I samarbejde med Dansk Flygtningehjælp og Mind Your Own Business modtog Ungdomsfabrikken i Vejle Social- og Integrationsministeriets Integrationspris 2011 for Årets forening. Foreningen blev stiftet af 12 unge drengene, som stod bag mikrovirksomheden Shop’n’Wash.